Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuka havrekex

(1 kommentar)  
  • Serverar: 80 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett måste till julbordet varje år dom är såååå goda och alla älskar dem...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregrynen i mjölken och låt stå över natten och svälla. Blanda i övriga ingredienser. Kavla ut tunt och gör rundlar med ett lite större glas eller vad du nu vill använda. Nagga kexen och ställ in dem för gräddning i ugnen några minuter 250 grader.. dom ska knappt få färg.
  2. Servera med smör ost eller julskinka MUMS..

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AnnaBorwin 4 januari 2009

    Jag hoppas att dessa är de som min mormor gjorde. Jag ska snarast inhandla ingredienserna och se och smaka resultatet. Jag hoppas på det bästa. MVH Anna i Norrtälje

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.