Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuka solrosbröd

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Goda bröd till kvällsmål eller med soppa! 141 kcal/bröd

Ingredienser

Instruktioner

Värm vätskan till 42 grader och häll i en mixer, tillsätt oljan. Blanda alla andra ingredienser i en bunke och stjälp dem i degvätskan. Blanda med degkroken i ca 10 minuter. Låt sedan degen jäsa i 40 minuter. Själp upp på ett bakbord och baka ut ca 18 bröd, som läggs på plåtar. Låt jäsa ytterligare 20 minuter och värm sedan ugnen till 225 grader. Grädda bröden i ca 15 minuter och låt svalna under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.