Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuka tunnbröd

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Stekpannebröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en stor bunke. Tillsätt salt Smält margarin, tillsätt mjölk, fil och sirap och värm till "fingervarmt".
  2. Slå mjölkblandningen över jästen så att jästen smälter. Blanda i socker, graham och hjorthornssalt.
  3. Tillsätt vetemjöl, degen ska vara ganska geggig. Låt degen jäsa under duk i 30 minuter.
  4. Forma degen till små bollar och kavla varje boll så tunt du kan, använd gärna kruskavel!
  5. Grädda i het och torr stekpanna 2min/sida. Trava kakorna på galler under duk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.