Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjukkaka med havregryn

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Saftig och god kaka i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en långpanna. Smält 100 gram margarin. Vispa ägg och socker och blanda ner övriga ingredienser. Häll smeten i långpanna. Fyllningen: Smält 250 gram margarin i en kastrull. Rör ner socker, kanel och havregryn. Fördela blandningen över smeten i långpannan. Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter i 175 grader.
  2. Låt svalna och skär sedan i lämpliga bitar. Låt dig väl smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.