Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuksega chokladbitar

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Supergod och enkel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarin och blockchoklad i en kastrull.
  2. Hacka nötterna och rör ihop dem med alla övriga ingredienser. Häll sedan i choklad och margarin och rör om till en jämn smet.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna och bred ut smeten. Grädda i 200 grader i 10-15 min.
  4. Hacka blockchokladen och strö över den färdiga kakan. Ställ in den igen på eftervärme tills chokladen smält. Ta då ut den och bred ut chokladen över kakan. Skär sedan bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.