Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuksega honungskakor med rabarber och mandelspån

 
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En busenkel mjukseg honungskaka med mandelspån och rabarber.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt grädde, honung och smör. Blanda mandeln, med vetemjöl och bakpulver. Blanda ner i äggvispet och rör om till en jämn smet, vänd ner rabarbern. Bred ut den i en långpanna, ca 25x35 cm, klädd med bakplåtspapper. Alternativt två stycken långpannor ca 12x35 cm.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen, 20-30 min tills den är gyllenbrun. Låt kakan svalna, sikta florsocker och skär upp den i bitar inför servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.