Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjukt tunnbröd - Partyklämmor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ät och njut

Ingredienser

Instruktioner

Låt tonfisken rinna av och finfördela den med en gaffel. Skala och hacka äggen. Blanda samman hovmästarsås och crème fraiche och tillsätt tonfisk, ägg och purjolök. Smaksätt med salt och peppar. Fördela och bred ut blandningen jämnt på tunnbröden. Rulla samman. Skär rullarna i 2-3 cm tjocka skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.