Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjukt tunnbröd - teriyakirullar

 
Skriv ut

Jag älskar teriyakisås, så det kan ju bara bli toppen betyg till dessa rullar. Rullarna blir extra fina om man doppar bitarna i både vitt och svart/blå sesamfrön, men tyvärr hittade jag inga svart/blåa frön. Blir 16 stycken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kesella och teriyakisås och bred ut på bröden. Lägg på rostbiffen.
  2. Skär gurkan i långa stavar och lägg i en rad i mitten bå bröden. Rulla ihop hårt från långsidan.
  3. Linda in rullarna i plastfolie och låt dem ligga i kylen. Skär varje rulle i 8 bitar och garnera med sesamfrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.