Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

MMF (marshmallowsfondant)

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hemgjord sockerpasta att ha som "lock" på tårtor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en skål med kokosfett och smält marsmallowsen med ca 2 msk vatten i micron.
  2. Smörj en skål till med kokosfett och sikta ner flosockret. Gör en grop i mitten och häll i den smälta marsmallowsen.
  3. Arbeta med degkrokar eller rör med slev till en jämn smet. Låt vila väl inplastad i 2 lager plastfolie i rumstemperatur MINST 1 timme, gärna över natten.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • remnert 1 maj 2010

    Har inte bakat ut den på tårta ännu men den var mycket enklare än sockermassa att göra! Detta var ju gjort på en knapp kvart!

  • SannaLager 3 maj 2010

    Den smakade jättebra! Mindre sliskig än vanlig sockermassa.

  • heididiane 28 september 2012

    kan man färga med karamellfärg eller ska det vara pulverfärg?

  • shrin 3 oktober 2012

    Karamellfärg är för "vattnig". Bäst är att använda pastafärg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.