Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Moas krämiga wok

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En underbar och lite småstark wok som jag hittade på en tråkig höstdag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och bryn det i en wokpanna tillsammans med lite olivolja. Lägg därefter i de halvtinade/tinade wokgrönsakerna, strimlade löken och vitlöken och sänk då värmen på plattan en aning. Låt grönsakerna mjukas upp och bli varma tillsammans med köttet innan du kryddar. Använd kryddorna efter eget smak och tycke (observera att ingefära & paprikapulver gör maten starkare). När allt detta blandats häller du på woksauce, soya och sweet chili sauce. Blanda och sänk värmen ytterligare. Låt sjuda på låg värme och häll sedan på matlagningsgrädde. Blanda ihop och servera med nudlar eller ris.
  2. Tips: För ytterligare sötma i rätten tillsätt en msk honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.