Choklad, kaffe och nötter. Kan det bli godare!!!! Dessutom är de lätta att göra.
Instruktioner
- Häll smör, farinsocker och råsocker i en stor skål och vispa blandningen lätt och luftig. Blanda vaniljextrakt, kaffe och äggen i en annan skål.
- Blanda gradvis kaffeblandningen i smör- och sockerblandningen och vispa smeten luftig. Sikta över mjöl, bakpulver och bikarbonat och vänd försiktigt ner de torra ingredienserna. Vänd ner chokladbitar och valnötter.
- Lägg ut dessertskedar av kaksmeten på bakplåtsklädda plåtar och lämna utrymme så att kakorna kan breda ut sig under tiden de gräddas.
- Grädda i 180 graders varm ugn i 10-12 minuter, eller tills kakorna är frasiga på utsidan men fortfarande mjuka inuti. Låt dem ligga och svalna på plåtarna i 2 minuter och lägg sedan över dem på galler för att svalna helt.
Publicerat den
8 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar