Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mockakyssar

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Gott till kaffet. I receptet står endast mörk blockchoklad. Jag tycker chokladen blir godast om man blandar mörk och ljus choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman mandelmassan och snabbkaffet. Forma massan till små kulor som plattas till lätt. Låt kulorna torka under handduk. Om mandelmassan är torr på ytan fäster chokladen bättre.
  2. Doppa kulorna i smält blockchoklad och vänd dem sedan i chokladströssel. Kulorna placeras i små pappersformar och kyls innan serveringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.