Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mockamousse

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Medan förrätten och middagen avnjutes förbereds efterrätten, eftersom den ska stå i kylen, helst några timmar.

Ingredienser

Instruktioner

Häll kaffet i en kastrull. Låt chokladen smälta långsamt i kaffet på låg värme, det är viktigt! Låt det svalna. Rör ner äggulorna, en i taget. Vispa grädden - ej för hårt! Blanda allt varsamt. Häll upp i små koppar eller glas. Ställ in i kylen minst 3 timmar. Toppa med t ex riven vit choklad, silverkulor eller syltade apelsinskal som garnering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.