Snabblagad saftig kaka som görs i liten långpanna.
Min mamma bakade den ofta när jag var liten.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smält smöret.
- Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och kakaon. Blanda ner mjölken och sist smöret.
- Fyll smeten i en smord och bröad liten långpanna och grädda i ca 20-30 minuter.
Sikta samman florsocker, kakao och vaniljsockret och tillsätt så mycket kaffe att det blir en smidig massa. Rör sist ner smöret.
- Bred på glasyren medan kakan ännu är varm och strö på kokosflingor.
- Skär den i bitar. Kakan är mycket god och hållbar.
Lycka till! Hoppas att det smakar.
Publicerat den
1 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej Ros! Idag har jag bakat din kanon goda mockarotor. Den blev bara så himla god(smakar verkligen mocka av den) Tusen tack för ett kanon recept detta kommer jag göra flera gånger. Den är värd en femma synd att man inte kan ge högre poäng. Kram Lena
Jättegod mjuk kaka som uppskattas av många!