Det är snörningen som gett den här laxen dess namn.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Skär ett snitt längs mitten av laxfilén men inte tvärs igenom utan bara till hälften.
- Sätt kniven i skåran och skär ut mot sidan så att det blir som en ficka. Gör samma åt andra sidan.
- Blanda samman ost, örter, vin, salt och peppar. Fyll laxfickan med fyllningen. Fäll ihop och fäst med tandpetare. Snöra som en mockasin med snöre.
- Stek mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera med kokt potatis och en grönsallad.
Publicerat den
10 mars 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hur snörar man som en mockasin?
Hej sign. Beca ! du undrar hur man snörar som en mockasin! När jag tillreder den här rätten nästa gång så ska jag ta ett foto på den , men du kan utesluta snörningen och bara använda tandpetare . användare inelin11
Nu finns en bild på hur man " snörar " som en mockasin ! Lycka till användare inelin11