- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut
Denna såg otroligt god ut. Måste verkligen testas!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250°. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner dem i äggsmeten. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, häll i smeten och fördela den jämnt. Grädda mitt i ugnen, knappt 5 min.
- Lägg ett stort ark aluminiumfolie på bänken. Lägg på ett nytt bakplåtspapper. Ta ut kakan och stjälp upp den på bakplåtspapperet. Dra bort papperet som kakan gräddats på. Låt kallna.
- Blanda kaffepulver och likör. Vispa vaniljvispen fluffig tillsammans med likören.
- Bred smeten på kakan, rulla försiktigt ihop med hjälp av bakplåtspapperet och folien. Ställ in i frys minst 2 timmar.
- Pudra över florsocker vid servering.
Publicerat den
7 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar