Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mockatryfflar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Härligt mörka, goda och krämiga tryfflar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen över vattenbad, rör tills den är jämn. Tillsätt Philadelphia, kaffe och vatten. Kyl blandningen tills den är fast nog för att forma. Forma bollar, ca 3 cm i diameter och ställ de på bakpapper. Kyl i 1-2 timmar eller tills de är fasta.
  2. Smält chokladen för överdrag med vattenbad. Doppa bollarna i chokladen, och låt överflödig choklad rinna av. Ställ de igen på det bakpappret och låt stå i kylen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.