Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Modern parisersmörgås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mera moderna variant med rågbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek biff à la lindström, se recept här intill, alternativt värm redan stekta biffar i mikro eller på låg värme i stekpanna.
  2. Stek äggen i olja på ganska låg värme. Rosta rågbröden i brödrost eller ugn. Skölj salladen.
  3. Lägg upp bröden på tallrikar och fortsätt med ett lager rucolasallad, biff och till sist ett stekt ägg. Serveras med blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.