Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Möra chokladkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Mycket möra och goda skurna kakor. Inget pärlsocker på dessa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt.
  2. Dela degen i 3 lika stora delar, som rullas till längder.
  3. Grädda i 175* ca 12 min.
  4. Skär i sneda bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • susko 8 juli 2011

    Härliga kakor! Inte för söta och mycket möra. Älskar choklad så jag hade dubbel mängd kakao. Penslade "remsorna" och strödde på lite strösocker. Tack för receptet! Ulla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.