Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Möra revbenspjäll

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Denna variant testade jag en kväll och de blev så möra att de nästan föll isär! Dock behövs en tryckkokare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyll tryckkokaren med vatten så att det precis täcker köttet. Lägg i löken, fonden, 2 delade vitlöksklyftor, några pepparkorn och ca 3 msk soja (spar resten till glazen) och låt koka i 30 minuter.
  2. Se under tiden till att grillen får härlig glöd och gör en glaze på resten av kryddorna, oljan och sojan. Ta upp revbenspjällen, pensla dem med glazen och lägg dem en liten stund på grillen - inte för länge bara - så att de får fin färg och tar åt sig lite grillsmak.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 23 maj 2010

    Hej anders tack för ett super goda spjäll kommer absolute att göra om dom du får en 5 av mej

  • bennte 19 augusti 2010

    Kanon bra recept, blev mycket bra. Betyg en klar 5.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.