Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Möraste kotletterna

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Mörare än fläskfilé blir dessa kotletter och de sköter sig själva i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kotletterna i en ugnsform, blanda samman de övriga ingredienserna och häll detta över kotletterna. Dubbla gärna mängden sås om man vill ha rikligt med sås. Låt kotletterna steka i ugnen ca 1,5 timme i 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • systeryster 2 januari 2009

    Lagade dubbel sats av såsen, med creme fraiche grädde och sambal olek. Smaken blev jättegod men såsen skar sig.Värmde om såsen och tillsatte lite mer crem fraiche och då gick den ihop sig igen. Omtyckt av alla gäster inklusive familjen. Tror jag ska servera det med pressad potatis nästa gång så att man verkligen får njuta av all sås.

  • Anneli_68 30 oktober 2013

    Smaskens och så busenkelt! Bara att lägga kotletterna i en smord form och slå på den ihoprörda såsen och sen sköter det sig själv i ugnen 1,5 timme. :) Perfekt! Tips: Jag använde 2 dl vanlig grädde och 1 dl smaksatt grädde. Jag bor i Finland och här finns en typ av matlagningsgrädde som är smaksatt med Musta Pekka-ost (Valios).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.