Mörare än fläskfilé blir dessa kotletter och de sköter sig själva i ugnen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Lagade dubbel sats av såsen, med creme fraiche grädde och sambal olek. Smaken blev jättegod men såsen skar sig.Värmde om såsen och tillsatte lite mer crem fraiche och då gick den ihop sig igen. Omtyckt av alla gäster inklusive familjen. Tror jag ska servera det med pressad potatis nästa gång så att man verkligen får njuta av all sås.
Smaskens och så busenkelt! Bara att lägga kotletterna i en smord form och slå på den ihoprörda såsen och sen sköter det sig själv i ugnen 1,5 timme. :) Perfekt! Tips: Jag använde 2 dl vanlig grädde och 1 dl smaksatt grädde. Jag bor i Finland och här finns en typ av matlagningsgrädde som är smaksatt med Musta Pekka-ost (Valios).