Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk chokladpannacotta med hallon och persikokompott

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Choklad är alltid rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannacotta: Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde och socker. Krama ur gelatinbladen och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen.
  2. Häll upp i portionsformar och ställ kallt i några timmar.
  3. Kompott: Rör hallonen med sockret. Skär persika i klyftor och vänd ner i hallonen. Toppa pannacottorna med kompotten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Smulpajen 7 september 2008

    En god pannacotta som gav mersmak för oss som åt den. Jag tyckte dock den blev lite för tjock. Nästa gång minskar jag på gelantinet. Jag gjorde den också lite magrare och tog 2 dl matlagningsgrädde och 1 dl vispgrädde. En stark fyra blir det!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.