Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk chokladpannacotta med hallon och persikokompott

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och annorlunda efterätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannacotta: Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde och socker. Krama ur gelatinbladen och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen. Häll upp i portionsformar och ställ kallt i några timmar.
  2. Kompott: Rör hallonen med sockret. Skär persika i klyftor och vänd ner i hallonen. Toppa pannacottorna med kompotten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LEDIVO 23 augusti 2009

    I vår smak lite för mörk i chokladsmaken och även för mäktig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.