Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk chokladtryffel

(1 kommentar)  
Skriv ut

God tryffel med mörk choklad och florsocker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chokladen.
  2. Koka upp grädde och socker/honung. Häll det över chokladen och rör tills tryffelmassan är slät. Tillsätt smör och crème fraiche och rör tills det blandat sig.
  3. Bred ut massan på fat eller tallrik och kyl över natten. Ta upp tryffeln med hjälp av en tesked och forma kulor. Rulla kulorna i kakao och förvara dem svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 21 december 2008

    Så underbart goda och så enkelt att göra. Jag har alltid trott att tryffel var krångligt att göra men det var det inte! Kommer garanterat återkomma fler jular framöver.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.