Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk pistaschfudge

 
Skriv ut

Mörk chokladfudge med pistaschnötter med kondenserad mjölk. Jag har använt både sötad och osötad mjölk och det går lika bra, men osötad ger förstås en mindre sockrig variant!

Ingredienser

Instruktioner

Skala pistaschmandeln. Smält choklad, mjölk och smör i en kastrull på låg värme. Bred ut ett lager av chokladsmeten i en liten smord långpanna, 20*20 cm. Strö över pistaschmandeln. Bred ut resten av chokladsmeten ovanpå. Låt svalna. Skär upp i avlånga bitar. Förvaras svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.