God tryffel som innehåller Dansukker flor med chokladsmak, många oilka förslag på smaksättningar och garnering!
Instruktioner
- Tryffeln:
Blanda grädden, sockret och önskad smaksättning i en kastrull och koka i 2 minuter.
Bryt chokladen i små bitar och rör ner i grädden.
Rör tills all choklad smällt.
Häll upp smeten i en oljad form och ställ i kylskåp för att bli fast.
Stjälp upp och skär ut fyrkantiga bitar eller rulla runda kulor.
- Garnering:
Doppa i eller rulla i något av alternativen.
- Smeten kan även hällas i en spritspåse och spritsas ut i formar.
- Fler förslag på smaksättningar:
2 msk balsamvinäger eller
2 krm mald kanel eller
1 krm mald kryddpeppar eller
1 krm malda nejlikor eller
1 krm finmald svartpeppar eller
25 g violpastiller
- Fler förslag på garnering:
Florsocker
Råsocker
Strösocker som t ex smaksatts med rivet apelsinskal.
Publicerat den
17 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar