Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk tryffel

 
Skriv ut

God tryffel som innehåller Dansukker flor med chokladsmak, många oilka förslag på smaksättningar och garnering!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tryffeln: Blanda grädden, sockret och önskad smaksättning i en kastrull och koka i 2 minuter. Bryt chokladen i små bitar och rör ner i grädden. Rör tills all choklad smällt. Häll upp smeten i en oljad form och ställ i kylskåp för att bli fast. Stjälp upp och skär ut fyrkantiga bitar eller rulla runda kulor.
  2. Garnering: Doppa i eller rulla i något av alternativen.
  3. Smeten kan även hällas i en spritspåse och spritsas ut i formar.
  4. Fler förslag på smaksättningar: 2 msk balsamvinäger eller 2 krm mald kanel eller 1 krm mald kryddpeppar eller 1 krm malda nejlikor eller 1 krm finmald svartpeppar eller 25 g violpastiller
  5. Fler förslag på garnering: Florsocker Råsocker Strösocker som t ex smaksatts med rivet apelsinskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.