Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörkt filmjölksbröd, nr 2

(1 kommentar)  
Skriv ut

Smarrigt, och lättgjort!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna till en jämn smet. Smörj och bröa 2 avlånga formar som rymmer vardera 2 liter. Fördela den lösa smeten i formarna och sätt in direkt i ugnen, ca 180 grader.
  2. Baka ca 1 tim, 20 minuter. Täck ev. med aluminuimfolie efter halva tiden om det ser mörkt ut på ytan. Låt svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 27 juli 2009

    Mums vad gott det va! Älskar såna här bröd med mycket nyttigheter i. Kommer absolut att baka det igen. Jag tog en bild och vill du så kan jag lägga in den. Tack för receptet. Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.