Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörkt GI bröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lättbakat och supergott bröd. Räds inte över om solroskärnorna blir gröna - det är en kemisk reaktion!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gräddas i 80 minuter i 180 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en matberedare. Tillsätt filmjölken coh sirapen. Degen blir lös!
  3. Häll degen i 2 smorda avlånga formar (1,5 l) och sätt in dessa i nedre delen av ugnen. Efter 40 minuter, täck formarna med folie och fortsätt grädda i 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nossnon 21 februari 2011

    Fantastiskt gott och saftigt bröd, och dessutom lättlagat! Jag tog mindre salt (2-3 tsk) och tillsatte istället brödkryddor, vilket gav god smak. Kan verkligen rekommendera det här receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.