Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörkt matbröd

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Finns ingen bild

Ingredienser

Instruktioner

blanda alla tora ingredienser i en stor bunke rör ner filmjölk och sirap till en jämn smet häll smeten i en väloljad avlång brödform grädda på galler på nedersta falsen i 175 graders ugn i 1 1/2 timma efter halva gräddningstiden skall brödet täckas med folie låt brödet svalna i formen innan det stjälps upp obs! skär inte brödet varmt går bra att frysa vänta gärna till dagen efter att skära brödet då kan man skära tunna skivor ett anerlunda bröd som även barna tycker om lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.