Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mojito ananassalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En fruktig salsa på färsk ananas, mynta och ljus rom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna ananasen i 1/2 cm stora tärningar. Hacka mynta och blanda med ananas, råsocker, mynta och cacacha i en skål.
  2. Serveras gärna till "Leilas varma chokladbakelser" med en kula vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 5 februari 2012

    Skönt med en dessert som är så lättgjord och dessutom god. Perfekt tillsammans med leilas varma chokladbakelser. 4:a i betyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.