Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mojo Rojo

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Passar till det mesta, pröva till helstekt ryggbiff och potatissufflé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grilla paprikorna på högsta värme i ugnen högt upp under grillelementet. De ska bli svarta och bubbliga i skalet. Lägg dom sedan i en fryspåse och slut till. Efter 15 min kan man sedan enkelt dra av skalet.
  2. Rensa bort fröhuset från chilin. Fräs chili, lök och vitlök lätt i olivolja och tillsätt tomater och vinäger. Låt småputtra sju till åtta minuter. Lägg i de skalade paprikorna när de är klara. Koka ihop allt i ett par minuter. Mixa med mixerstav till slät konsistens. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.