Ett recept jag hittatde i en mattidning,som jag har.
Ska visst vara Mexicos nationalrätt.
Instruktioner
- Sås:
Skala och hacka lök och vitlök.
Fräs de båda löksorterna i smöret i en kastrull.
- Tillsätt chiliflakes, jordnötter, russin, sesamfrön och kryddor. Häll över tomater med spad och buljong.
- Låt koka utan lock ca 15 min.
Grovhacka chokladen och rör i såsen.
Låt koka ytterligare ca 5 min.
- Tillsätt soja och smaka av med salt och socker.
Mixa såsen slät.
- Stek kycklingfiléerna i smöret ca 5 min per sida, se till att kycklingen är genomstekt (70° innertemperatur).
Krydda med salt.
- Servera kycklingen med chokladsåsen, ris, majs, bönröra och guacamole.
Publicerat den
12 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar