Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mom's Island Treasures

(1 kommentar)  
  • Serverar: 36 portioner
Skriv ut

Denne kakan låter mycket god, med pecannötter, mjölkchoklad och kokosflingor! MUMS!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 190°C. Vispa smöret med båda sockersorterna tills det är pösigt. Tillsätt ägg och vanilj. Rör ner de torra ingredienserna - mjöl, bikarbonat och bakpulver - lite i taget. Rör till sist ner choklad, kokos och nötter.
  2. Forma valnötsstora bollar och lägg på plåtar, lämna ordentligt med mellanrum.
  3. Grädda i 8-10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maripoosa 2 juli 2008

    Såg receptet på Annes blogg och provade till min student. Jättegoda, verkligen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.