Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monas kaffebryssel

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Lätta att baka och underbara att äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Häll upp mjölet på ett bakbord, blanda med socker och vaniljsocker och hacka ihop med margarinet till en smulig massa. Knåda snabbt ihop till en deg, dela den i 2 delar och forma till rullar, ca 4 cm i diameter. Lägg dem på en skärbräda i kylen en stund.
  2. Blanda kaffepulver och socker på bakbordet. Krossa med en kavel. Rulla längderna i blandningen så att de blir bruna runtom. Skär längderna i 4-5 mm tjocka skivor och lägg på smord plåt. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.