Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monas marinerade fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 12 timmar 20 minuter
Skriv ut

God till buffén.

Ingredienser

Instruktioner

Stek filén, Gör en en marinad av soya och kryddorna ovan. Häll marinaden i en plastpåse. Ta den helstekta filén och lägg ner denna i plastpåsen förslut denna. Låt påsen ligga i kylen 12 timmar.Vänd påsen då och då. Skär upp i ½ cm tjocka skivor. Servera som vanligt kallskuret tex med potatissallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ceciliaw 6 februari 2011

    Enkelt att göra och vansinnigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.