Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monas Morotskaka

 
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Detta är en älskad kaka som jag gärna bjuder på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa rumsvarmt smör, socker och råsocker vitt och pösigt. Blanda ner morötter och därefter de torra ingredienserna, valnötter och mjölk till en slät smet. Vispa äggen i en särskild skål och VÄND ner i den andra smeten. Bakas i 175 grader i 60 minuter, längst ner i ugnen.
  2. Glasyr: Blanda rumsvarmt smör, florsocker occh citronsaften samt philadelphiaosten till en jämn smet som bredes på kakan när den kallnat. Strö över de hackade valnötterna.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.