Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monicas filmjölkslimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett mycket gott, saftigt och fiberrikt bröd som är väldigt enkelt att göra. Receptet kan lika gärna halveras om man bara vill göra en limpa och man kan tillsätta russin om man tycker om det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla torra ingredienser och rör sedan ned filmjölk och sirap. Grädda i två smorda, avlånga formar (ca 1,3 l).
  2. Grädda i 150-160°C i 1 timme och 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • woa 21 december 2011

    Mycket gott och lätt bakat bröd. Omtyckt av både stora och små. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.