En vanlig köttfärssås som har piffats till med rökt skinka och salami. Här har jag inte heller nöjt mig med enbart crème fraiche, utan jag tillsatte även lite turkisk yoghurt. Sött möter syrligt! Och för att toppa detta bytte jag ut krossade tomater till körsbärstomater. Resultatet vart mer än godkänt!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
34 msk turkisk yoghurt, skulle det vara 3 - 4? (eller verkligen34 x 15 ml). Mixar du den eller sätter på när man äter?
Sipika: Vilken tur att du uppmärksammade mig om detta! Jag hade missat bindesträcket mellan 3:an och 4:an. Så det ska alltså givetvis vara 3-4 msk turkisk yoghurt!:) Nu har jag gått in och fixat det så nu är det bara till att tuta och köra;)
Sipika: glömde svara på din andra fråga, jag rör ner den turkiska yoghurten i köttförssåsen:)