Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monicas mörka fullkornslimpor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Saftigt goda fullkornslimpor som är rätt söta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader C.
  2. Blanda samman solroskärnor, linfrö, vetekli, rågkross, vetemjöl, salt och bikarbonat.
  3. Tillsätt filmjölk och mörk sirap och blanda väl. (Smeten ska vara kletig.)
  4. Smörj och bröa, med vetekli, två avlånga formar, fördela smeten i formarna och grädda i ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.