Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monikas potatissallad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god potatissallad att äta till skivad kall rostbiff, kassler eller kycklinglår. Bra festmat vid födelsedagar m.m.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop kefir, gräddfil, lättmajonäs och kryddorna . Tärna den kokta potatisen . Skiva purjolöken och dela skivorna på mitten . Tvätta skiva och hacka paprikan grovt . Lägg i tärnad potatis, skivad purjolök , bostongurka , paprikahacket och persiljan och rör om ordentligt så allt blandar sig väl . Smaka av med mer kryddor om så behövs . Låt dra ett dygn innan serveringen . Servera skivad kassler, skivad rostbiff eller stekta kalla kycklinglår till potatissalladen . Servera även en grönsallad till. Att dricka: Vin, vatten eller öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.