Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monnies tårtbotten (den bästa)

(2 kommentarer)  
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jag tycker denna är den bästa. Lagom söt. Jag använder mig av en tårtskärare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra och bröa en form. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna. Blanda snabbt och ordentligt allt tillsammans. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 40 min.
  2. Jag tycker tårtbotten blir bäst i en 24 cm form.Då kan du dela den lätt i 3 delar, men större form går också bra.
  3. En 24 cm tårta som är ca 7 cm hög räcker till minst 10 personer.
  4. Denna tårtbotten går också att göra till en långpanna, gör då dubbel sats fast var för sig.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Irean 19 juni 2009

    Ritkigt luftig botten, perfekt till gräddtårtor !

  • sassoo 27 december 2009

    toppen! Lätt, hög, fin o god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.