Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Montignacs Äppelkaka

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

För oss som vill äta gott men hålla koll på vikten ;) Tips! Tänk på att verkligen använda fruktsocker i stället för vanligt vitt socker. Det höjer bara ditt blodsocker med en tredjedel jämfört med det vanliga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Smörj en form med rapsolja. Skär äpplena i klyftor, tag bort kärnhuset. Fördela äpplena i formen.
  3. Vispa ihop ägg, mjölk, grädde, fruktsocker och vaniljsocker. Slå detta över äpplena och grädda i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Servera pajen ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.