Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Montignacs äpppeldessert

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Glutenfri dessert med lågt GI.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skölj äpplena och skär dem i klyftor. Ta bort kärnhuset. Smörj en pajform, 22 cm i diameter, med olja. Fördela äpplena i formen.
  3. Vispa ihop ägg, grädde, fruktsocker och vaniljsocker. Häll detta över äpplena och grädda i ugnen i 20–25 minuter, tills kakan får fin färg. Servera den ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.