Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mor Annas Limpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är kaffe och lingon i brödet som ger en mustig smak.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut rågmjölet i det heta vattnet och låt det svälla. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta degen smidig. Täck och låt jäsa, tryck ner degen och jäs ännu en gång. Arbeta degen på bakbordet, den ska vara lös, och dela den i 4 bitar. Rulla i mjöl, lägg i smorda formar och sätt in i ugnen i 250 C. Sänk värmen till 200 C och grädda ca 45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • irrevirre 12 februari 2012

    Det måste vara fel i recepet ... jag misslyckdes kopiöst. Så mycket vetemjöl fick jag inte ner, 700 g rågmjöl kanske skall vara 400?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.