Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mor Ingas ansjovisrätt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är mumsfilibabba som förrätt. Min mors recept f.ö.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva äggen och lägg ett halvt ägg i vardera av 4 kokotter (små eldfasta portionsformar).
  2. Hacka löken och fräs den i smör med vetemjöl. Späd med grädden och mjölken.
  3. Skär potatisen och ansjovisen i små bitar och tillsätt i lök-/gräddmjölksblandningen och fördela i kokotterna över äggen.
  4. Strö över osten.
  5. Gratinera i ugn med grillelementet på full effekt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • boz1965 18 november 2010

    Det står ovan "Testa detta recept med Oatly iMat" - GÖR INTE DET!!! Det blir inte bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.