Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morbergs grillade entrecôte på spett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så himla gott att man nästan svimmar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. BBQ-sås: Kör alltsammans i en mixer till det blir en slät sås.
  2. Spett: Skär bort fettkanter och senor från köttet. Skär ”fingerstora” bitar och trä på spetten, som har fått ligga i vatten innan. Häll över marinaden och låt dra 1-2 timmar. Salta och peppra. Grilla köttet runt om i 2-3 minuter, alternativt grilla i panna på spisen.
  3. Servera med krispig sallad och bbq-sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.