Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morfars honungsspjäll

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Goda revbensspjäll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Blanda alla ingredienser till marinaden och 1 tsk salt och 1 krm peppar i en påse. Lägg i spjällen och låt marinera i kylskåp i 30 minuter.
  2. Häll av marinaden men spara den. Lägg spjällen med bensidan upp på bakplåtspapper på en plåt. Grilla dem mitt i ugnen i ca 1½ timme. Vänd spjällen efter halva tiden. Pensla då och då med marinaden. Skär spjällen i mindre bitar/skivor och strö över lite flingsalt. Koka samman resten av marinaden i en kastrull. Häll den över spjällen vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.