Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morgans mandelsnitt

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Saftig, mjuk botten med knäckigt mandelskal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Rör ihop ingredienserna till bottnen. Häll smeten i en långpanna ca 37x45 cm, med bakplåtspapper i botten. Grädda kakan mitt i ugnen i 20 minuter. Låt svalna.
  3. Sjud smör, glykos och vatten i en kastrull. Blanda i övriga ingredienser. Bred toppingen över den avsvalnade kakan.
  4. Grädda kakan i ytterligare 10 minuter. Låt svalna och skär sedan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.