Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormor Annas fruktkaka

 
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Min mormors underbara fruktkaka som hon alltid bakade till jul. Den blir ganska kompakt, men saftig. Tycker man inte om t.ex fikon så går det bra att utesluta dem.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker pösigt. Rör ner äggen ett i taget Hacka frukten, blanda med mjölet och rör ner i äggsmeten Häll i smord och bröad form Grädda 1 – 2 tim 150 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.