Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormor Gullans inlagda sill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

All mat mormor lagade var alltid ljuvlig, hon var känd av många i Göteborg, för hennes goda mat och bakning. Jag hittade detta recept, i min mammas gamla kokbok. Har precis lagt in sillen, för att ha till midsommar, då varken min man eller jag tycker om matjesill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sillen i lagom stora bitar. Blanda alla ingridienserna till lagen.
  2. I en trevlig kruka, lägger man först lite av lagen, sen varvar man sill med lagern, överst skall det vara lite av lagern.
  3. Låt stå på kall ställe, minst två dygn.
  4. Gott med snaps till och knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.